Aanrader: lekker eten nijmegen

Aanrader: lekker eten nijmegen

Aanrader: lekker eten nijmegen

le steak interieurEen goede vriendin van ons adviseerde mij van de week om eens bij Le steak te gaan eten. Zij is al jaren vaste klant bij dat restaurant. Volgens haar moet je voor lekker eten nijmegen bij hun zijn. Mijn vriendin en ik zijn op internet gaan kijken en kwamen direct het bedrijf tegen. Op internet staan veel goede recensies over het bedrijf. Zo staat er dat ze een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben en dat de sfeer geweldig is. Persoonlijk vind ik gastvrijheid enorm belangrijk, dus ik was super benieuwd hoe het er is.

Via de website gereserveerdmenukaart

Op de website kon je gemakkelijk reserveren. Aangezien die vriendin van ons adviseerde om te reserveren, hebben we dat ook gedaan. Zo zou het in de weekenden erg vol zijn. Bij aankomst werden we erg gastvrij ontvangen. We kregen netjes een tafel toegewezen en kregen direct een drankje. Bij het brengen van het drank kregen we de kaart. De kaart is echt gigantisch! Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. De prijzen zijn goed, dus top! Bij het zien van de kaart kreeg ik extra honger. Toen ze het eten kwamen brengen zag dat er fantastisch uit. We hebben met ons gezin heerlijk gegeten.

Voor lekker eten nijmegen moet je echt hier wezen. Je kan telefonisch reserveren en via de mail. Wel is het aan te raden om te reserveren, omdat het erg druk is. Bekijk de website voor meer informatie.

No comments.