Als tip geef ik jullie voor incasso no cure no pay te kiezen

Als tip geef ik jullie voor incasso no cure no pay te kiezen

Als tip geef ik jullie voor incasso no cure no pay te kiezen

incasso no cure no payEnkele weken geleden hadden wij te maken met een vervelend incident, namelijk een wanbetaler. Bij hadden namelijk een klant waarbij we de hele tuin gerenoveerd hadden. Het klantcontact verliep eigenlijk het gehele proces probleemloos, vandaar dat we hier ook van geschrokken waren. Omdat het om een behoorlijk hoog bedrag ging, hadden we dus ook geen keuze. In het verleden hadden we al eens vaker zo’n incident gehad dus we maakten dan ook gebruik van hetzelfde incassobureau als de andere keren. Omdat hier wellicht mede ondernemers zijn, wil ik deze firma dan ook graag met jullie delen. Wat ons betreft leveren zij zeer goed werk en zijn ook nog eens betrouwbaar. Wel dient gezegd te worden dat wij natuurlijk eerst op een vriendelijke wijze met de klant gecommuniceerd hadden, echter na verloop van tijd hadden we geen keuze en dus de diensten van Bill Incasso ingeschakeld. Hun leveren dan ook verschillenden zoals incasso no cure no pay.
Omdat sommige van jullie wellicht niet wat dit precies inhoudt, zal ik hier dieper op in gaan.

wanbetaler

Wacht hier dus niet te lang mee

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een klant te laat betaald. Echter heb ik al vrij snel in de gaten wanneer het om een wanbetaler gaat. Wanneer zij bijvoorbeeld lang wachten met communiceren, of juist helemaal niet moet je hier direct iets aan doen. Vooral voor kleine bedrijven zoals zzp’ers kan dit erg vervelend zijn, zij hebben namelijk een kleinere balans en dus moeten zij gewoon op tijd betaald worden. Hun liquiditeit is natuurlijk minder en dus kunnen zij zo’n klap niet opvangen. Vandaar dat ik juist deze groep als tip mee geef eens billincasso.nl te bezoeken. En ook voor deze bedrijven is het te adviseren gebruik te maken van incasso no cure no pay.

 

Betrouwbaar en snel

Bill IncassoNaar mijn mening is Bill Incasso dan ook een echte aanrader, vooral de dienst incasso no cure no pay. Omdat ik nu dus al meerdere malen gebruik heb gemaakt van hun diensten kan ik dus beamen dat zij een goed incassobureau zijn. Zoals ik net als zei hebben zij meerdere diensten die je hier kunt afnemen. Zelf heb ik tot nu toe alleen nog maar gebruik gemaakt van incasso no cure no pay. Wanneer je hiervoor kiest betaal je dus alleen maar indien de wanbetaler ook heeft betaald. Op deze wijze betaal je dus niet voor iets zonder er resultaat voor terug te krijgen.

Mijn probleem was uiteindelijk dus binnen drie dagen opgelost. Ik denk dan ook dat mensen vaak al schrikken wanneer zij in contact komen met een incassobureau. Gelukkig waren de kosten uiteindelijk dan ook niet hoog. Indien jij nog vragen hebt over dit thema kun je deze firma het beste zelf eens bezoeken op hun websites. Zij weten natuurlijk alle ins en outs over incasso gerelateerde zaken. Ook staan zij bij meerdere bedrijven hoog aangeschreven. Dit lees je dan ook terug in de recensies, waarvan de meeste dan ook erg positief zijn. Dus mijn tip is om niet te lang te wachten met dit soort incidenten. Probeer het dus eerst zelf op te lossen en als dat niet werkt schakel professioneel hulp in.

 

No comments.