Een goed schoonmaakbedrijf in Arnhem

Een goed schoonmaakbedrijf in Arnhem

Een goed schoonmaakbedrijf in Arnhem

Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf Arnhem, zoek dan niet verder. Het bedrijf Dubru heeft namelijk alle kwaliteiten in huis. Zo kan je hier terecht voor de volgende zaken, zoals:

 • Glasbewassing
 • Kantooronderhoud
 • Tapijtreiniging
 • Specialistisch vloeronderhoud
 • Gevelreiniging
 • Spiderbuster behandeling
 • Dieptereiniging sanitair
 • Industriële reiniging
 • Handyman
 • Schoonloopmatten
 • Sanitaire voorzieningen

Omdat wij een tamelijk groot bedrijf zijn, waar veel mensen werken is het van groot belang dat alles goed schoon is. Vooral de toiletten hebben een groot punt van aandacht nodig. Je moet er toch niet aan denken dat je medewerkers op de werkvloer ziek kunnen worden door slechte hygiëne?  schoonmaakbedrijf Arnhem

Een glanzend resultaat

Sinds wij de hulp van het schoonmaakbedrijf in Arnhem in handen hebben genomen ziet ons bedrijf er stralend uit. Zowel de binnen als ook de buitenkant zien er super mooi uit. Vorige week zijn de ramen aan beide kanten goed schoon gemaakt. Nu moet ik zeggen dat dit ook hard nodig was, want je kon moeilijk naar buiten kijken als de zon op de ramen scheen. Door de schoonmakers is dit probleem verholpen en kunnen wij nu zonder enige moeite weer naar buiten kijken. Natuurlijk moet ik er wel bij zeggen dat het voor onze klanten er ook een stuk netter uitziet. Want zelfs de draaideur bij de ingang ziet er weer helder en fris uit.

Een frisse vloer

Omdat wij door het hele gebouw vaste vloerbedekking hebben liggen en hier vaak alleen maar een stofzuiger doorheen werd gehaald, was nu de planning om de vloer grondig te laten reinigen. Het bedrijf Dubru heeft hier de oplossing voor. Tapijtreiniging zorgt er voor dat ingelopen zand, stof of een zelf gemaakte vlek uit het tapijt wordt gehaald. De beste en meest grondige manier om dat te doen is het gebruik van de sproei-extractie methode. Hierbij wordt warm water met een professioneel schoonmaak- middel onder druk in het tapijt gespoten en direct door een vacuüm samen met het vuil opgezogen. Dit was voor ons bedrijf een grote noodzaak, omdat de grond in de loop van de tijd alles behalve er nog netjes uit zag.  schoonmaakbedrijf Arnhem

Van alle markten thuis

Zoals je misschien al hebt gemerkt is het schoonmaakbedrijf Dubru van vele markten thuis. Als het om vloer reinigen gaat kan je hun ook inschakelen wanneer je een stenen vloer wilt laten behandelen. Zij kunnen deze stenen vloeren reinigen en impregneren, natuurstenen vloeren kristalliseren en uw pvc vloeren onderhouden door het uitvoeren van een systematisch vloeronderhoud-programma. Een heel andere taak waar je hun ook voor kan inschakelen is de gevel van jouw bedrijf te reinigen. Omdat onze gevel van witte natuurstenen is gemaakt en er dagelijks veel verkeer langs rijdt is deze alles behalve wit. Dubru heeft de capaciteiten om onze buitenkant van het gebouw weer helemaal stralend wit te maken. Door middel van een hoge druk pomp en chemische reiniging hebben zij ervoor gezorgd dat onze gevel er weer stralend uit ziet.

Heb je ook interesse in één van de mogelijkheden van dit bedrijf, neem dan contact met Dubru op.

 

No comments.