Wat kost parkeren op Schiphol?

Wat kost parkeren op Schiphol?

Wat kost parkeren op Schiphol?

Het antwoord op bovenstaande vraag ligt erg voor de hand. De kosten van parkeren op het terrein van de Amsterdamse luchthaven zijn torenhoog. Het parkeerbeleid van Schiphol is de laatste jaren uitgegroeid tot de melkkoe van de luchthaven. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden om dichtbij de luchthaven te parkeren tegen een laag parkeertarief. Zelf maak ik geen gebruik meer van parkeergelegenheden op het terrein van de luchthaven zelf. Enerzijds is het een principe kwestie en anderzijds is het simpelweg zonde van het geld.

parkeren-schiphol-300x199Alternatieve parkeerplaatsen

Wat kost parkeren op Schiphol toch veel zal een flink aantal ondernemers gedacht hebben. De parkeeralternatieven in de directe omgeving van Schiphol zijn namelijk razendsnel toegenomen. Inclusief haal- en brengservice parkeert u op dit moment vele malen goedkoper bij deze organisaties dan op de luchthaven zelf. Zeker bij langere vluchten, waarbij u lang moet parkeren kunt u flinke bedragen besparen.

Parkeeraanbieders vergelijken

Helaas was enige tijd geleden in het televisieprogramma Radar een aflevering over malafide parkeeraanbieders rondom Schiphol. Hierbij is getoond dat een aanbieder van een parkeerplaats nabij de Amsterdams luchthaven auto’s niet op de afgesproken locaties parkeerde en buiten de afspraken om gebruik maakte van deze auto’s. Gelukkig worden deze aan bieders aangepakt en is de kans minimaal dat u slachtoffer wordt van dergelijke praktijken.

Vlieg-parkeren-300x140Wat kost parkeren op Schiphol in vergelijking met de andere aanbieders? Hier kunt u het beste achter komen door zelf aan de slag te gaan met het vergelijken van de diverse parkeeraanbieders. Zelf maak ik regelmatig gebruik van de website 24/7 parkeren Schiphol. Op deze website kun je gemakkelijk verschillende aanbieders van parkeergelegenheid rondom de luchthaven vergelijken. Selecteer de data van jouw vakantie en bekijk wat de goedkoopste optie is. Bijkomend voordeel is dat parkeeraanbieders zorgvuldig worden geselecteerd voor deze vergelijkingswebsite. Kortom, parkeren op Schiphol kost veel en kan vele malen goedkoper bij de juiste aanbieders.

No comments.