LED verlichting voor bedrijven

LED verlichting voor bedrijven

Met led verlichting kunt u binnen uw bedrijf veel geld besparen. U kunt door het vervangen van al uw reguliere lampen tot bijna een besparing van 90% aan energie bewerkstelligen, nog niet te spreken over de besparing in de stroom rekening. Hoewel de aanschafkosten voor led verlichting duurder is, kan dit tot een grote besparing leiden in uw energieverbruik maar ook in de aanschafkosten. Omdat een led lamp tot wel 50keer langer meegaat. Uiteraard begrijpen wij goed dat de aanschaf een aanzienlijke investering is, maar door het hoge rendement verdient u deze onkosten al snel weer terug. Led voor bedrijven komt steeds vaker voor.

 

Subsidie op led verlichting?

Voor bedrijven die overstappen op led verlichting zijn er mogelijkheden voor subsidie tot wel 40% op de aanschaf. In 2014 is de overheid gestart met het verstrekken van deze subsidie. Daarbij komt led verlichting dit jaar ook in aanmerking voor een belastingvoordeel. U bespaart dus enorm in uw portemonnee en op het milieu omdat led lampen voor 75% recyclebaar zijn. Uw leverancier in led spotjes kan u alles vertellen over de subsidiemogelijkheden.

 

Vraag offertes aan

Hebt u plannen om een grote hoeveelheid aan te schaffen? Dan kunt u bij uw leverancier een op maat gemaakte offerte aanvragen. U kunt bij de aanvraag aangeven wat uw wensen zijn voor wat betreft de led verlichting binnen en uw bedrijf. Daarbij ontvangt u tevens informatie over de subsidies die kunnen worden aangevraagd en een volledige kosten en baten analyse. Zodat u volledig op de hoogte bent van wat uw investering is en wat u hiermee terug kunt verdienen.

1

No comments.