Leerzame dansles in Amersfoort

Leerzame dansles in Amersfoort

Leerzame dansles in Amersfoort

Omdat wij eerdaags gaan trouwen hebben wij ons opgegeven voor een dansles Amersfoort. Zowel ik zelf als mijn man kunnen helemaal niet de maat houden, laat staan de openingsdans op onze bruiloft te doen. Daarom leek het ons verstandig om hier een cursus voor te nemen. Wij hoeven ons dan niet druk te maken dat wij op onze bruiloft een flater slaan. 

Inmiddels hebben wij deze lessen al gevolgd en kan ik nu met een gerust hart de vloer op gaan. Samen met mijn aanstaande man hebben wij een mooie voorstelling geleerd. Meerdere mensen zullen jaloers op ons zijn als de muziek begint te draaien op onze bruiloft.  dansles Amersfoort

Een bijzondere dag

Onze bruiloft was een bijzonder mooie dag. Vooral de pasjes die wij tijdens de dansles in Amersfoort hadden geleerd waren en zijn nog steeds het gesprek van de dag. Niemand had gedacht dat wij zelf de vloer op zouden gaan om onze pasjes uit te voeren. Moet er wel bij zeggen dat wij ook een geweldige lerares hadden die ons deze pasjes had geleerd. De speciale Wedding Dance, die voor onze bruiloft was gemaakt, is echt een aanrader voor ieder aanstaande bruid en bruidegom. Wij kunnen terug kijken op een mooie dag met een bijzondere dans.

No comments.