Luxe zwembaden is het onderwerp van vandaag.

Luxe zwembaden is het onderwerp van vandaag.

Luxe zwembaden is het onderwerp van vandaag.

2 Zoals jullie wel weten schrijf ik vaak artikelen over alles wat met wonen te maken heeft. Zo heb ik vandaag ook weer een onderwerp gevonden die ik uitgebreid ga behandelen. We gaan het hebben over Luxe zwembaden, je zult je vast en zeker afvragen hoe ik hier op ben gekomen. Dit zal ik ten eerste even toelichten.3

Waarom dit onderwerp?

Dat zit namelijk zo, ik was een jaar geleden eten bij een vriend van mij. Hij gaaf namelijk een feest voor zijn verjaardag bij hem in de tuin. Vrienden en familie waren allemaal aanwezig het was een drukke boel. Zo was alles leuk versierd de muziek/dansvloer vielen in de smaak de hapjes en drankjes vielen erg in de smaak. Op gegeven moment zag ik een heel mooi nieuw zwembad achter in de tuin. Door dat ik nieuwsgierig begon te worden voor hoe die er van dichtbij er uit zou zien besloot ik een kijkje te nemen. Mijn vriend kwam naar mij toe en vroeg wat ik er van vond. En ik vertelde hem dat het er echt prachtig uitzag.4

Hij had het zwembad net nieuwe.

Zelf begon hij helemaal te glimlachen toen hij begon over luxe zwembaden. Het zwembad ligt nu zo’n 2 maanden in de tuin en hij is er erg tevreden over. Hij vertelde mij dat er niet echt veel werk voor nodig is om het te onderhouden. Zo verwisselt hij om de zoveel tijd alleen het zwembad filter.

Waar komt het zwembad vandaan.

Het zwembad is besteld bij Bodyfit. Dit is een leverancier van de beste zwembaden ze hebben jaren lange expertise voor het bouwen van de beste zwembaden. Dit komt door dat de de service van het bedrijf ook heel goed is. Als er iets mis is met je zwembad of je wilt er iets extra’s aan toevoegen dan kun je altijd terecht. Het makkelijkste is om natuurlijk te mailen maar voor dringende vragen kan je ook bellen.

Zelf ook interesse in een zwembad.

Na dat ik Luxe zwembaden zag bij mijn buurman wilde ik er ook maar al te graag een hebben. De dag na het feest ben ik meteen het internet op gegaan om een kijkje te nemen op de website van Bodyfit. Hier zag ik tot mijn verbazing dat ze niet alleen Luxe zwembaden verkochten maar ook bubbelbaden, sauna’s en spa’s.

Zelf ook een grote tuin!1

Gelukkig heb ik zelf ook een grote tuin dacht ik bij mezelf. Aangezien ik al best lang een zwembad wilden hebben was dit nu het moment. De website van Bodyfit heeft veel keuze voor een leuke prijs. Starline zwembaden zijn de laatste tijd erg in trek. Deze zwembaden zijn namelijk al kant en klaar. Je hoeft in principe dus alleen maar een gat te graven, leidingen aanleggen en het zwembad te plaatsen. Maar je kan er ook voor kiezen om een zwembad op maat te laten maken. Hier betaal je natuurlijk wel wat meer voor maar je hebt wel een zwembad naar je eigen wensen. Je kan namelijk zelf beslissen wat voor lampen, trap of kleur er in komen.

Zelf ook een mooie zwembad besteld.

Zoals ik al dacht kon ik het niet laten om zelf ook een Luxe zwembaden af te nemen. Ik heb een leuke zwembad gevonden op de website van Bodyfit mijn keuze stond zo goed als vast. Iemand van het bedrijf nam contact met mij op om te kijken hoe alles geregeld zou worden. Zo hebben we samen een leuke prijs afgesproken en besloten te beginnen met het graven.

Hele snelle levering!

Toen ze eenmaal begonnen met graven ging het allemaal heel erg snel. Zo hebben ze binnen een korte tijd dat alles aangelegd werd en werkte. Zelf had in niet verwacht dat het zo snel zou gaan.

Het zwembad is super fijn.

Een aantal dagen later hebben ze het zwembad gevuld en kon ik er bijna gebruik van maken. Ik moest alleen wachten op het gloor dat tijd nodig heeft om in te trekken. Dit duurde even, na een aantal nachten werd het dan echt tijd om te zwemmen. Het was echt een super gevoel om de eerste keer in je nieuwe zwembad duikt. Ik snap nu precies waarom mijn vriend er met zoveel lof over vertelde. Ik schrijf natuurlijk niet voor niets dit stukje over Luxe zwembaden! Ben jij ook van plan om een leuke zwembad in je tuin aan te leggen? Dan raad ik je zeker aan om eens op de website te kijken en je te laten verbazen over het aanbod.1

No comments.