Muismat / muismatten bedrukken bij lavista

Muismat / muismatten bedrukken bij lavista

Muismat / muismatten bedrukken bij lavista

Een tijd geleden deed mijn voetbalclub een vriendschappelijke wedstrijd tegen een andere club uit de buurt. Dit was seniorenvoetbal. Het leuke hieraan was dat bij de verschillende clubs buiten concurrenten op het veld de aanvoerders ook concurrenten zijn op hun werk. Allebei hebben ze een online marketing bedrijf en ze zijn dus echte concurrenten. Wel zijn ze sportief en vrienden dus dat is hartstikke leuk. We besloten met het team te spelen om Muismat / muismatten bedrukken bij Lavista. Allebei de aanvoerders wilde Muismat / muismatten bedrukken op kantoor en daarom speelde ze het hier op. Ik vond dit hartstikke grappig en heb onwijs kunnen lachen om de competitiviteit.

 

muismat bedrukken 2

Het spel

Het spel dat we speelde was een reguliere voetbalwedstrijd. Toch waren onze aanvoerders fanatieker dan op zondag wanneer we voor de competitie spelen. Ik vond dit erg grappig om te zien want ondanks dat het om Muismat / muismatten bedrukken ging, waren ze zo fel in hun spel. Het leuke is altijd om te zien dat ze elkaar na afloop van de wedstrijd de hand schudden en samen een biertje gaan drinken in de kantine. Blijkbaar willen ze allebei erg graag Muismat / muismatten bedrukken en het is natuurlijk ook niet verkeerd om dit betaald te hebben door de concurrent. Wij hebben het spel gelukkig gewonnen dus dat was hartstikke leuk en een soort extra goed gevoel. Het was voor de aanvoerders natuurlijk niet alleen maar om de Muismat / muismatten bedrukken, maar het was ook een stukje mannelijkheid en eer dat ze wilde bewaren. Ik snapte dit als geen ander en ging er met volle inzet voor het spel dan ook helemaal voor. Ik vond het zeker een leuke wedstrijd.

muismat bedrukken 4

Snel bezorgd

Eerst waren wij een beetje bang dat we de muismatten niet eens binnen zouden krijgen maar dit was gelukkig niet het geval. We kregen ze een week na de wedstrijd binnen en zodoende konden we in stijl computeren. Ik vond het erg leuk aangezien het kantoor er ineens een stuk professioneler uit zag en we gelijk pennen en bidons hebben besteld. De pennen hebben we ook besteld voor op kantoor. De bidons hebben we voor de wedstrijden en trainingen gekocht aangezien we dan als bedrijf ook wat uitdragen naar buiten toe. We hebben onderling met de andere club al afgesproken dat de volgende wedstrijd om klevende notitieboekjes gaat! Dit is natuurlijk een leuke manier om fel en oplettend te blijven in je spel. Ik kan zeker zeggen dat ik een lekkere wedstrijd heb gespeeld en ik kan dan ook iedereen aanraden om ook eens met een club een vriendschappelijke wedstrijd te spelen. Er moet natuurlijk wel wat tegenover staan maar dat is slechts bijzaak. Ik vind het leuk en heb een leuke wedstrijd gespeeld. Na afloop dronken we een biertje en hebben we een leuke avond gehad in de kantine van de club. Zeker voor herhaling vatbaar dus. Volgende maand doen we weer een wedstrijd en wij zijn nu al hard aan het trainen om de jongens van de tegenpartij goed in te kunnen maken.

muismat bedrukken

No comments.