Scootmobiel voor mijn moeder

Scootmobiel voor mijn moeder

Scootmobiel voor mijn moeder

Omdat ik zag dat de gezondheid, vooral het lopen, van mijn moeder achteruit ging, vroeg ik aan haar of een scootmobiel niet wat voor haar was. Hier was mijn moeder in eerste instantie niet helemaal mee eens. Toch liet ik haar de website zien van ScootmobielVitaal.nl en langzaam begon zij ook wel de voordelen van een scootmobiel in te zien. Zo zagen wij een mooie tweedehandse en deze wilde mijn moeder wel in het echt zien. Hier voor maakte ik een afspraak met dit bedrijf. Wat vooral heel makkelijk is, is dat zij met de scootmobielen, bij jou thuis komen, zodat jij het kan testen en zien. Zo ook kwamen zij van dit bedrijf bij mijn moeder thuis. Een vriendelijke meneer van deze onderneming, liet de scooter zien aan mijn moeder en legde goed uit hoe alles werkte. Mijn moeder mocht een proefritje maken en ik zag meteen dat zij er enthousiast over was. Mijn moeder besloot dan ook meteen om het te kopen.

scootmobiel

Helemaal gelukkig

Ondanks dat mijn moeder, in het begin, niet eens wilde denken aan een scootmobiel, is zij nu zo blij dat zij hem hebt gekocht bij ScootmobielVitaal.nl. Zij is weer helemaal mobiel en komt echt overal aan scheuren met de scooter. Zo komt zij nu ook vaker bij mij thuis om gezellig koffie te drinken. Ook de boodschappen doet zij weer zelf en dat scheelt voor mij weer veel tijd. De service is ook goed en de prijs is nog beter.

solution

No comments.