Terras windschermen

Terras windschermen

Terras windschermen

Een terras is een prachtige plek om te genieten van een drankje of een maaltijd buiten. Restaurants die een goed afgeschermd terras hebben , zien dat ook hun omzet aanzienlijk stijgen. Terras windschermen houden lawaai en wind tegen. Personaliseer uw terra met mooie details en accessoires zoals kussens, kaarsen, verlichting en planten en uw zaak krijt een een effectieve meerwaarde.

Transparantie op zijn mooist.

Xterior maakt gebruik van diverse materialen. Glas is de ideale oplossing om het terras af te schermen en laten het licht volop binnen. De windschermen worden op maat gemaakt binnen een aluminium frame. Het glas is gelaagd en veilig en geven een onbelemmerd uitzicht op uw omgeving en geven een meerwaarde aan uw zaak.
Qua afmetingen zijn er standaarmaten maar is er dankzij het maatwerk een grote flexibiliteit. Vraag een vrijblijvende offerte aan en doe een beroep op onze vakkundige werknemers die de windschermen bij u komen monteren.

Terras windschermenSoorten:
-Tweedelige windschermen: daarvan is de onderkant een kunststof paneel en de bovenkant bestaat uit gehard veiligheidsglas of gezandstraald glas. Eventueel kan een bovenprofiel uit kunststof worden aangebracht. Voor een strak design zijn de ramen recht afgebakend, voor een speels design kan licht glooiend glas ingezet worden.

-Windschermen uit drie panelen: Een driedelig frame waar de klant de samenstelling zelf kiest. Daarbij is er optioneel een kantelraam voorzien. Die laat het bovenste stuk kantelen, wat nuttig is bij warme dagen.

-Volledig transparant: Ramen uit gehard veiligheidsglas worden met glasklemmen
tussen RVS palen bevestigd en geven een volledig glazen windscherm.

Mobiele structuren

Mobiele terras windschermen staan op wieltjes en zijn dus flexibel in te zetten. De klem op de wielen zorgt voor een zelfde stevigheid als de in te bouwen windschermen. Mobiele windschermen kunnen makkelijk zijn wanneer uw terras achter uw zaak ligt. Zo kunt u spelen met de windschermen naar eigen behoefte
Ook wanneer u de windschermen niet wilt laten overwinteren of wanneer uw gemeente een terras tijdens de winter niet toelaat, kunnen ze met gemak binnen gezet worden.

Accessoires

Wie zijn terras laat pimpen kan bij xterior-windschermen.nl ook terecht voor
-geïntegreerde bloembakken
-terrasoverkapping
-sfeer- en avondverlichting
-terrasverwarming
-teksten aanbrengen

No comments.