Zeer mooie zakelijke tassen

Zeer mooie zakelijke tassen

Zeer mooie zakelijke tassen

Op zoek naar mooie, maar vooral praktische zakelijke tassen, kijk dan eens op de site van Ecowings. Hier zie je veel verschillende modellen gemaakt van gerecyclede autobanden. Behalve dat dit gemaakt is van bijzonder sterk materiaal, gaan deze modellen dan ook jarenlang mee. De productie word in India gedaan en op deze manier kunnen hier veel mensen in deze branche werken.Tevens zorgt Ecowings op deze manier voor een milieu bewuste actie, want geen enkele autoband komt hierdoor op de sloop terecht. Na een speciale behandeling worden deze banden omgetoverd tot de mooiste modellen die zeer praktisch in gebruik zijn.  zakelijke tassen

Zeer mooi resultaat

Omdat wij als bedrijf zijnde vaak op zoek zijn naar uniek relatiegeschenken hebben wij deze dan nu eindelijk gevonden. Want wij geven onze goede relaties nu één van de zakelijke tassen die wij online bij Ecowings hebben besteld. Natuurlijk hebben wij ons logo wel op deze tassen laten drukken, want een beetje reclame maken hoort er natuurlijk bij. De reacties die wij van onze relaties hebben gekregen zijn zeer positief, iedereen is dan ook bijzonder blij met het relatiegeschenk. Voor ons een goed teken dat wij de juiste keuze hebben gemaakt voor een uniek relatiegeschenk.

Zowel online als offline te bestellen

Ben je ook op zoek naar een leuk cadeau voor iemand of gewoon voor een goede klant, kijk dan eens naar de site van Ecowings. Omdat ik de opdracht had gekregen om wederom een paar mooie zakelijke tassen te bestellen ben ik op deze site aan het kijken. Wat mij opviel dat er steeds andere modellen op komen te steen en dat de prijzen zeer aantrekkelijk zijn. Voor mijzelf kon ik de weerleiding niet weerstaan om ook voor mijzelf een mooie tas uit te zoeken voor eigen gebruik. Na het zien van zoveel mooie modellen moest en zal ik zelf ook met zo een mooie buidel rondlopen. Alleen vond ik het wel moeilijk om een keuze te maken uit alle mooie modellen. Want wilde ik nu een handige city-bag waar ik al mijn spullen in kwijt kon, of gewoon eentje voor de wat nettere gelegenheden.  zakelijke tassen

Zelf verkopen

Wanneer je op zoek bent naar leuke producten om te gaan verkopen dan ben je bij Ecowings ook aan het juiste adres. Niet alleen de mooiste zakelijk tassen kan je hier bestellen, maar je kan ook zelf dit soort unieke gevallen gaan verkopen op je eigen website of stand. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact op meet Ecowings door het contactformulier op hun site in te vullen. Wie weet verkoop jij dan ook vele mooie modellen van deze gerecyclede autobanden. Behalve dat je op deze manier helpt met het milieu schoon te houden, help je ook mee aan de werkgelegenheid in India.

Omdat ik zelf al een tijd met het idee liep om een eigen webshop te gaan beginnen, maar nog niet precies wist wat ik wilde gaan verkopen is nu eindelijk mijn vraag beantwoord. Nadat ik contact het opgenomen met Ecowings heb ik besloten om ook zakelijke tassen te gaan verkopen.

 

 

 

 

 

No comments.